Welkom

Welkom op de website van Elektro EMDEE BV. Als erkend elektrotechnisch bedrijf zijn wij uw specialist. U kunt bij ons terecht voor elke vorm van elektrische installatie in of om uw huis of bedrijf.

Ik heb een vraag

Onze excuses, Javascript is vereist voor de werking van dit formulier.

Certificering

Sterkin VCA VEB


Goed voor en prettig met u

Bedrijfsvoering
Onze bedrijfsvoering is gericht op een hoge mate aan klanttevredenheid. Wij werken graag goed voor en prettig met u. Wij proberen om samen met de klant te zoeken naar de best mogelijke (technische) oplossing. Dat is de missie van Elektro EMDEE.  Dit doen wij met passie voor elektrotechniek, gecombineerd met de wil om onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Bovendien zoeken wij altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding, maar kwaliteit is daarbij altijd van essentieel belang.


Uiteraard wordt er in deze tijden rekening gehouden met duurzaamheid. De markt van elektra is zeer dynamisch en innovatief. Om onze opdrachtgevers te kunnen voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied is actuele vakkennis essentieel. Daarom investeren we elk jaar in de kennis en opleidingen van onze medewerkers.


Onze bedrijfsvoering, waarin uw wensen altijd voorop staan en wij altijd met u meedenken, maakt ons de juiste installateur voor al uw elektra werkzaamheden.


Elektro EMDEE: GOED VOOR EN PRETTIG MET U!

Voltooide Projecten