ADRES

Arij Koplaan 16c

3132 AA Vlaardingen

Ik heb een vraag

Onze excuses, Javascript is vereist voor de werking van dit formulier.

Certificering

Sterkin VCA VEB


Beveiligingsinstallaties

Alarminstallaties
Het aanbrengen van alarminstallaties in woonhuizen en bedrijfspanden wordt door ons van het begin tot het eind vakkundig en professioneel begeleid en uitgevoerd. Elektro EMDEE is aangesloten bij het VEB, de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. Bij  het aanleggen van beveiligingsinstallaties maken wij gebruik van NCP goedgekeurde componenten van het merk Alphatronics.

Camerainstallaties 

Een camerasysteem werkt preventief en effectief tegen inbraak, overvallen en vandalisme. Beelden die overdag of ’s nachts worden opgenomen kunnen op elk gewenst moment en op elke plaats worden teruggekeken. Onze installaties worden hiervoor opgebouwd met een harddiskrecorder waarop alle camera’s aangesloten worden. Wij adviseren om, in samenwerking met u of uw systeembeheerder, een koppeling te maken met het internet. U kunt dan overal ter wereld uw eigendommen bekijken. 


Onderhoud
Bij het aanleggen en bedrijfsvaardig opleveren van een alarminstallatie adviseren wij u om gelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Jaarlijks controleren wij uw alarminstallatie. Mochten tijdens deze controle gebreken naar voren komen, dan worden deze direct verholpen. In samenspraak met u bepalen we de datum wanneer wij uw installaties controleren. 


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Voltooide Projecten