ADRES

Arij Koplaan 16c

3132 AA Vlaardingen

Ik heb een vraag

Onze excuses, Javascript is vereist voor de werking van dit formulier.

Opleidingscentrum Schiedam

Opleidingscentrum Schiedam

De kracht van Elektro EMDEE is om de wensen van de klant te vertalen in een goed plan en dito eindresultaat. Zo ook voor een opleidingscentrum in Schiedam. In samenwerking met de klant en één van onze lichtleveranciers is een lichtplan opgesteld. Het lichtplan bevatte een combinatie van conventionele wandverlichting en LED verlichting.

Met name boven de werktafels was behoefte aan meer directe verlichting. In verband met het openbare karakter van het pand is er ook vluchtwegaanduiding en oriëntatieverlichting aangelegd. Tevens hebben we de verdeelkast uitgebreid met extra groepen. Wij kijken altijd naar de prijs/kwaliteit verhouding en welk systeem het beste past bij de klant. Voor het Opleidingscentrum is gekozen voor een Home Control System van het merk Niko. Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk en kostentechnisch heel interessant.
Het aangelegde alarmsysteem bestaat uit diverse zones, een sirene, flitser en code bediendelen. Tot slot hebben is er op verzoek van de klant ook een geluidsinstallatie aangelegd.

Voltooide Projecten