KEUREN

Installaties kunnen niet gemaakt worden zonder het gebruik van elektrische handgereedschappen. Beiden dienen veilig en betrouwbaar zijn.

Keuren elektrisch handgereedschap

Installaties kunnen niet gemaakt worden zonder het gebruik van elektrische handgereedschappen. Deze moeten veilig en betrouwbaar zijn. De NEN 3140 is een norm die in Nederland aangeeft aan welke eisen elektrische installaties en gereedschappen moeten voldoen. Elektro EMDEE keurt voor u uw elektrisch gereedschap. Dat kan plaatsvinden op locatie of in onze werkplaats. Alle meetresultaten worden verwerkt in een keuringsrapport.

Keuren elektrische installatie

Een elektrische installatie moet wettelijk gekeurd worden. Het doel van de inspectie is om te controleren of de installatie voldoet aan de relevante voorschriften. Voor de inspectie worden twee methoden gehanteerd, te weten: een visuele inspectie en een inspectie door meting en beproeving. De rapportage bevat de resultaten van de inspectie bestaande uit: de gegevens van de visuele controle van de installatie, metingen van de eindgroepen en het testen van de aardlekschakelaars. Bovenal wordt in het rapport een aanbeveling gedaan voor de eventueel aan te passen gedeeltes van de installatie.

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Laten we kennismaken!