VERLICHTING / NOODVERLICHTING

Een verlichtingsplan is belangrijk bij het inrichten van uw woning of bedrijfspand.

Noodverlichting gaat branden wanneer de normale verlichting als gevolg van een stroomstoring uitvalt. Bij stroomuitval wordt de stroom voor de noodverlichting geleverd door de accu.

Verlichiting

Goede verlichting is een ontzettend belangrijk in de omgeving waar we wonen en werken. Het heeft direct invloed op het welbevinden en de gezondheid van de mens. Over het algemeen is het aanwezige daglicht in een gebouw niet voldoende om voor genoeg licht in de leefomgeving of op de werkplek te zorgen. Hierdoor is de toepassing van kunstlicht noodzakelijk. De wijze van verlichting door kunstlicht is sterk afhankelijk van de functie van het gebouw, de werkplek of de woning.

Noodverlichting

Noodverlichting gaat branden wanneer de normale verlichting als gevolg van een stroomstoring uitvalt. Bij stroomuitval wordt de stroom voor de noodverlichting geleverd door de accu. De aanwezigheid van noodverlichting helpt mee om een veilige situatie voor bezoekers en werknemers te creëren. Met behulp van een goed functionerende noodverlichting kunnen risicovolle werkzaamheden veilig worden beëindigd. Daarnaast kunnen hulp- en blusmiddelen worden gelokaliseerd en gebruikt en tenslotte kan men de vluchtroute vinden en deze veilig naar de uitgang volgen.

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Laten we kennismaken!