Nieuwbouw en renovatie

Elektrische installaties en handgereedschappen moeten veilig zijn. Voor beide productgroepen verzorgen wij de keuring voor u. Elektrische laagspanningsinstallatie worden conform NEN 1010, NEN-EN 50110-1 en NEN 3140 gekeurd. Uw elektrisch handgereedschap keuren wij volgens de NEN 3140 norm.

Elektro EMDEE is gespecialiseerd in elektrotechniek. Voor renovatie ennieuwbouw projecten verzorgen wij de elektra voorziening. Bij een nieuw bouwproject denken wij vanaf de beginfase graag met u mee. Vervolgens voeren wij de gehele elektra voorziening voor u uit of geven u begeleiding waarnodig. Denk hierbij aan:

Lichtinstallatie

Voor kantoren, winkelpanden of woonhuizen maken wij voor u een ontwerp van een lichtplan en wordt het totale plan door ons uitgevoerd. Wijhelpen u desgewenst bij het bepalen en aanbrengen van lichtpunten, de keuzevoor het type verlichting en de keuze van armaturen. Daarbij houden wij altijdrekening met het energieverbruik.

Lichtplan

Goede verlichting is ontzettend belangrijk in de omgeving waar wewonen en werken. Over het algemeen is het aanwezige daglicht in een gebouw nietvoldoende om voor genoeg licht in de leefomgeving of op de werkplek te zorgen.Daarom moet er kunstlicht toegepast worden.

Krachtinstallatie

De krachtinstallatie voorziet in de voeding van vaakgrotere vermogensverbruikende apparaten en machines. Dan kunt u denken aan:machines in een fabriek maar ook in liften, koelinstallaties, ventilatie,verwarming en keukens. In een goed ontwerp op het gebied van vermogen is het belangrijkrekening te houden met mogelijke invloed van de apparaten in dekrachtinstallatie op het voedingsnet en de wijze van schakelen van dezeapparaten.

Naast bovenstaande activiteiten verzorgt Elektro EMDEE ook de installatievan huistelefoons en videofooninstallaties, cai-aansluitingen en de installatievan toegangscontrolesystemen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem contact met ons op.